サポートされていないブラウザです。アップグレードをお願いします。 閉じる

焼酎

Spirit of the depth filter

蒸留酒製造業者向けのろ過、清澄ソリューションを提供します。

ブラウンスピリッツのチルヘイズ除去からホワイトスピリットの活性炭処理、低アルコール飲料の最終ろ過まで、ポールの技術と専門知識は、コストを削減し、歩留まりを向上させ、完全なプロセス制御を維持するのに役立ちます。 ユニークなデプスフィルター技術とスピリットフィルターの厳しい要件を満たすために特別に開発された革新的なハイフローフィルター構成により、ポールは生産プロセスに持続可能な価値をもたらすことができます。

製造用水から最終製品のろ過まで、多種多様な課題に即した解決策を提供します。

 
ポール食品事業部は、飲料・食品製造において生じる多種多様な課題に対して最適なソリューションを提供します。ろ過・分離・精製に関してお困りのことがありましたら、お気軽にご相談ください。

Activated Carbon Removal

Many distillers will add activated carbon or use columns packed with activated carbon for adjustment of off-color, odor and taste, post-distillation.
Many distillers will add activated carbon or use columns packed with activated carbon for adjustment of off-color, odor and taste, post-distillation.
詳細を読む

Barrel Char Removal

When spirits are matured in oak barrels or casks, barrel char removal is the first important filtration step after maturation. 
When spirits are matured in oak barrels or casks, barrel char removal is the first important filtration step after maturation. 
詳細を読む

Guard Filtration

To ensure a clear and bright product, guard filtration is the last filtration or final product protection step prior to bottling.
To ensure a clear and bright product, guard filtration is the last filtration or final product protection step prior to bottling.
詳細を読む

Particle Removal

After distillation, spirits can contain particles including crystals or precipitates from blending; abrasion particles from machinery or upstream equipment; iron and copper compounds; activated carbon particles; and cell residues of plant extracts. 
After distillation, spirits can contain particles including crystals or precipitates from blending; abrasion particles from machinery or upstream equipment; iron and copper compounds; activated carbon particles; and cell residues of plant extracts. 
詳細を読む